• Friss
Ingyenes Szállítás!!! 2db Tranzisztor multivibrator / egyszerű LED-es vaku elektronikus termelés / DIY villogó fény készlet (alkatrészek)

Ingyenes Szállítás!!! 2db Tranzisztor multivibrator / egyszerű LED-es vaku elektronikus termelés / DIY villogó fény készlet (alkatrészek)

HUF 756.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


..
2db Tranzisztor multivibrator / egyszerű LED-es vaku elektronikus termelés / DIY villogó lámpa készlet
..
..
Termék Leírás
2db Tranzisztor multivibrator / egyszerű LED-es vaku elektronikus termelés / DIY villogó lámpa készlet
..
1, üzemi feszültség : +3 V - +14 V 2, Méret : 2 CM" 2 CM 3, Tulajdonságok : 1,6 MM vastag kétoldalas teljes üveg lemez Termék működik : Ha a készülék be van kapcsolva, a különbségek miatt az alkatrészeket, mindig van egy forerunner át tranzisztor, Q1 pilóta keresztül a példa, hogy elemezze, hogyan működik. Q1-Q1 gyűjtő vezetés feszültségesés van kapcsolva fénykibocsátó-C1-D1 pozitív potenciális közel nulla, mert a feszültség át a kondenzátor nem alap mutáció-Q2-Q2 is közel nulla potenciál cut-D2 áram nélkül nem bocsát ki fényt; A hatalom keresztül R2 töltés C1-Q2 alap potenciális növekedése (ha több, mint 0.6 V)-Q2-Q2 gyűjtő vezetés feszültségesés-D2 powered fény, ezúttal a kollektor esetleges csökkenése Q2 C1 tehát, hogy az alap esetleges csökkenése Q1-Q1 határidő -D1 le. Ez a ciklus, Q1, majd Q2 vagy felváltva be -, majd kikapcsol, D1, valamint D2 leáll a ciklus a fény. C1, illetve C2 kapacitás változtatni a LED változik a sebesség, a ciklus.
..
Üdvözöljük a bolt, élvezze a szállítási itt, lépjen kapcsolatba velem szabadon, ha bármilyen kérdése van, általában küldünk adatlapon,a kódot e-mailben . remélem, a te dolgod.
fizetés : mi csak akkor fogadja el a bankkártyás fizetés,western union. Elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . Szállítás : szállítás Világszerte, de Olaszország, Nigéria, Brazília, hogy sokáig fog tartani szállítási idő . Vásárlás előtt, Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes. Vagy nem, kérem, helyes, mielőtt fizetési Hajót, hogy világszerte a Hong Kong belül 12-24 óra fizetés után befejezett kapott, majd megadja a nyomon követési számot minél hamarabb. néha küldünk által lapos post légipostai ha csak egy alacsony ár érdekében.Remélem érted. javasoljuk, szállítás a DHL vagy az EMS ,illetve adott kedvezményt,akkor kapta meg a 4-9 munkanap . ez körülbelül 15-30napon általában ha a szállítási által Kínából/Hong Kong-i post air mail Visszajelzés : a visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérem hagyja el nekem egy 5 csillagos visszajelzést, ha elégedett a szolgáltatással, valamint az elemek,vagy pls kapcsolatba lépni velem, ha valami baj lenne a tételek.mi fogja megoldani a problémát minél hamarabb. Garancia : 12 hónap Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Vásároljon bizalommal Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. Vissza a szállítási fizeti ki a Vevő. RÓLUNK : mi sokkal több termék, kérem lépjen kapcsolatba velünk, ha kell.üdvözöljük a nagykereskedelmi. SOK KÖSZÖNET!!!!

Alapvető tulajdonságok

Modell Száma:
1
Márka Név:
MEIBAI
Kompatibilis Márka/Modell:
Egyik sem

Ezzel a termékkel is vásárolnak.