• Friss
Ingyenes Szállítás! OV7670 (FIFO) / STM32 / KAR fejlesztési mikrokontroller

Ingyenes Szállítás! OV7670 (FIFO) / STM32 / KAR fejlesztési mikrokontroller

HUF 7290.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


..
ingyenes szállítás OV7670 (FIFO) / STM32/KAR mikrokontroller fejlesztési tanács meghajtó intelligens kamerák
..
..
OV7670 kamera modul beépített segítségével a beépített kamera modul mikrokontroller felület rendkívül kényelmes, a képeket minden MCU. Okos autó érhető el a vizuális távvezeték, színes megkülönböztetés keresés biztosítani a beszerzés, valamint a kijelző a forráskód, valamint műszaki támogatás alatt az STM32. 384 K-byte modul fedélzeti FIFO, könnyű MCU felület. Modul mérete 3,5 cm x 3,5 cm-es, 2 * 10 port / pin-távolság 2.54 (Du Pont vezeték csatlakoztatható). OV7670 CAMERACHIPTM kép érzékelő, kis méret, alacsony feszültség, amely single-chip, VGA kamera kép processzor az összes funkció. Által SCCB busz vezérlő, akkor a kimenet a teljes keret, al szereplő, figyelembe véve a különböző windows, stb. Felbontás 8 befolyásolhatja az adatokat. A termék VGA képek akár 30 képkocka / mp. A felhasználók teljes mértékben irányítani a kép minősége, az adatok formátumát, valamint továbbítását. Minden képfeldolgozási funkció folyamat magában foglalja a gamma görbe, fehéregyensúly, színtelítettség, szín stb át a SCCB programozási felület. Ommi Vision képérzékelő alkalmazások egyedi érzékelő technológia, azáltal, hogy csökkenti, vagy megszünteti optikai vagy elektronikus hibák, mint a fix minta, zaj, kellék, farok, virágzó, stb. kép minőségének javításához, tiszta, stabil, színes kép. Magas érzékenység megfelelő megvilágítás alkalmazások Alacsony feszültség alkalmas beágyazott alkalmazások Standard SCCB felület, kompatibilis I2 C Interfész Raw RGB, RGB (GRB4 : 2 : 2, RGB565/555/444), YUV (4 : 2 : 2), valamint a YCb Cr (4 : 2 : 2) kimeneti formátum Támogatja a VGA, CIF, valamint a különböző méretű CIF, hogy 40x30 Vario Pixel al-mintavételi mód automatikusan hatással ellenőrzési funkciók a következők : automatikus expozíció-vezérlés, automatikus erősítés vezérlés, automata fehéregyensúly, automatikus megszüntetése, világos csíkos, automatikus fekete szint kalibrációs kép minőség-ellenőrzés, beleértve a szín telítettség, színárnyalat, gamma, élesség ANTI_BLOOM az ISP-t egy kompenzációs funkciója, hogy megszüntesse a zaj, a rossz pontok Támogatása kép méretezés kártérítés az elmaradt könnyű objektív, 50/60 Hz automatikus észlelési Telítettség beállítása automatikusan (UV beállítás) Automatikusan beállítja szélén tartozékok zajcsökkentő automatikusan beállítsa A fő paramétereket Photoreceptor tömb 640 X480 IO feszültség : 2.5 V 3.0 V (belső IDO a nukleáris energia 1.8 V) Teljesítmény működési 60m W/15fps VGAYUV Aludni, Működési hőmérséklet -30 C-70 C, Stabil 0 C-50 C Output format (8) YUV/YCb Cr4 : 2 : 2 RGB565/555/444 GRB4 : 2 : 2 Raw RGB Adatok Optikai Méret 1/6 " FOV 25 ° maximális mértéke 30fps VGA Zhen Érzékenység 1.3 V / (Lux-sec) SNR 46 d B 52 d B dinamika tartomány Nézet Módban Progresszív E-1 sort 510 vonal expozíció Pixel méret 3.6 µm x 3.6 µm Sötét Jelenlegi 12 m V / s 60 C Nos kapacitás 17 Ke
..
Üdvözöljük a bolt, élvezze a szállítási itt, lépjen kapcsolatba velem szabadon, ha bármilyen kérdése van, általában küldünk adatlapon,a kódot e-mailben . remélem, a te dolgod.
fizetés : mi csak akkor fogadja el a bankkártyás fizetés,western union. Elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . Szállítás : szállítás Világszerte, de Olaszország, Nigéria, Brazília, hogy sokáig fog tartani szállítási idő . Vásárlás előtt, Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes. Vagy nem, kérem, helyes, mielőtt fizetési Hajót, hogy világszerte a Hong Kong belül 12-24 óra fizetés után befejezett kapott, majd megadja a nyomon követési számot minél hamarabb. néha küldünk által lapos post légipostai ha csak egy alacsony ár érdekében.Remélem érted. javasoljuk, szállítás a DHL vagy az EMS ,illetve adott kedvezményt,akkor kapta meg a 4-9 munkanap . ez körülbelül 15-30napon általában ha a szállítási által Kínából/Hong Kong-i post air mail Visszajelzés : a visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérem hagyja el nekem egy 5 csillagos visszajelzést, ha elégedett a szolgáltatással, valamint az elemek,vagy pls kapcsolatba lépni velem, ha valami baj lenne a tételek.mi fogja megoldani a problémát minél hamarabb. Garancia : 12 hónap Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Vásároljon bizalommal Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. Vissza a szállítási fizeti ki a Vevő. RÓLUNK : mi sokkal több termék, kérem lépjen kapcsolatba velünk, ha kell.üdvözöljük a nagykereskedelmi. SOK KÖSZÖNET!!!!

Alapvető tulajdonságok

Kompatibilis Márka/Modell:
Egyik sem
Márka Név:
MEIBAI
Kompatibilis:
Játék Konzol

Ezzel a termékkel is vásárolnak.