• Friss
  • -10 %
CNC Fém Motor Szerelhető Ház Beállítva 1/10 3Racing SAKURA D4 AWD RWD #SAK-D4807

CNC Fém Motor Szerelhető Ház Beállítva 1/10 3Racing SAKURA D4 AWD RWD SAK-D4807

HUF 1690.00
HUF 1879.20

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

CNC Fém Motor Szerelhető Ház Beállítva 1/10 3 Racing SAKURA D4 AWD RWD #SAK-D4807 Ezt alumínium motor szerelhető ház beállítása, használja a 3 Racing Sakura D4 sport autó. Kompatibilis - 3 RACING Sakura D4 AWD - 3 RACING Sakura D4 RWD Anyag : Alumínium Modell : #SAK-D4807 Szín : Rózsaszín DB : 1 pár
1.Akkor a hajó a tétel számított 2 munkanap után kapja meg a kifizetést. 2.Mi lesz a hajó, hogy az, hogy elmész, cím, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes. Ha meg akarod változtatni a címet, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő.
1. WORLDWIDESHIPPING. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO) 2. Csak shipto megerősítették címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet. 3. A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű. 4. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.
1.Amennyiben a termék hibás, vagy sérült ,kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk 2.Ha a visszajuttatott tételek jelennek meg, Kell az eredeti állapot( csomagolás) kell lennie, amely a szállítási nyomon követési számot!
1.Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! 2.Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, Ha teljesülnek a tételek, illetve szolgáltatás ,amely egy nagy bátorítás számunkra! 3.Bármilyen problémája van, forduljon hozzánk, megoldjuk a problémákat, amíg nem teljesülnek. 4.Őszintén reméljük, hogy lesz több esélye, hogy önt!

Alapvető tulajdonságok

Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Műszaki paraméterek:
Érték 2
Jármű Típusa:
Autók
Négy-kerék hajtás Attribútumok:
Motorok
Szerszámkészlet:
Vágás
RC Alkatrészeket & Accs:
Motor Alkatrészek
Modell Száma:
Motor Szerelhető Ház
Anyag:
Fém
Frissítés Alkatrészek/Tartozékok:
Motor Szerelhető Ház
Távirányító Perifériák/Készülékek:
Motor Szerelhető Ház

Ezzel a termékkel is vásárolnak.