• Friss
  • -9 %
Új 7 Tablet TPC1219 Ver1.0 érintőképernyő digitalizáló panel csere üveg Érzékelő Ingyenes Szállítás

Új 7 Tablet TPC1219 Ver1.0 érintőképernyő digitalizáló panel csere üveg Érzékelő Ingyenes Szállítás

HUF 1720.00
HUF 1890.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


Új 7" Tablet TPC1219 Ver1.0 érintőképernyő digitalizáló panel csere üveg Érzékelő Ingyenes Szállítási Csomag tartalma : 1 x Fekete érintőképernyő
Kompatibilis Modell : TPC1219 Ver1.0
Különleges Megjegyzés : Kérjük, teszt normál telepítés előtt.
Mint az érintőképernyő, lehet, hogy van más csatlakozó kábel ugyanaz a modell. Kérem, nyissa ki a képernyőn ellenőrizze, hogy a kábel ugyanaz, mint a képen. Különböző gyártási tételek. Termék cikkszáma valamint a LOGÓ lehet, hogy nem egységes a kép. Csak garancia, kompatibilitás Csomagolás :
Általában csomag a termékek antisztatikus táskák, buborék, táskák, jó minőségű karton. Ígérjük, itt, ha rossz, mert a szegény csomag 100% - os lesz a mi felelősségünk, mi pedig gondoskodunk. Mint bebizonyosodott, a felelősség, akkor 100% a pénzét, vagy ingyenes csere. Meleg Tipp : Mivel a China POST LEVEGŐ MAIL biztonsági színvonal alacsony, hosszú a szállítási idő.Ha a csomag vége 200vagy szüksége sürgősen, kérlek, ne válasszon a FŐTITKÁR post China Post. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha azt hiszed, a szállítási költség rossz. Minőségi Garancia : Először is, van az összes népszerű telefon alaplap, valamint az összes kapcsolódó vizsgálati berendezés a vizsgálati, illetve győződjön meg róla, hogy jó minőségű, mert tudjuk, hogy ha rossz, ez lesz a gond. Biztosítunk garancia minden a részeket adjuk el. Amíg nem sérült vagy törött meg, akkor ingyenes csere.

Alapvető tulajdonságok

Képernyő Méret:
7~10 Inch
Márka Név:
HengChu
Termék Típus:
Tablet Érintőképernyő
Kompatibilis Márka:
Univerzális
Képernyő Típusa:
Kapacitív Képernyő
Modell Száma:
tpc1219 ver1.0

Ezzel a termékkel is vásárolnak.