• Friss
EPT-705-100 Precíziós EDM Vises gyorsbefogó,Nyitvatartási:100mmSUS440 Rozsdamentes Acél Vice Jig Eszközök EDM drótvágó Gép

EPT-705-100 Precíziós EDM Vises gyorsbefogó,Nyitvatartási:100mmSUS440 Rozsdamentes Acél Vice Jig Eszközök EDM drótvágó Gép

HUF 135000.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

EPT-705 Precíziós EDM Vises gyorsbefogó, SUS440 Rozsdamentes Acél Vice Jig Eszközök EDM drótvágó Gép
Spec :
- Anyag : SUS440 rozsdamentes acél
- Max Nyitvatartási : 0-100mm
- Keménység : HRC50-55
- Parallelism : 100mm/3u
- Függőleges : 100mm/5u
Jellemzők :
- Precíziós EDM satu használják EDM vezeték vágógép a precíziós alkatrészek feldolgozás.
- Precíziós satu rozsdamentes acél, szállíthatók pontosan után vákuum, hő kezelés, illetve kriogén kezelés, stabil karaktereket.
- A merülés pin lock szerkezet csatlakozik a csavart jogosultja, tehát gyorsbefogó lehetséges.
- Ajánlott maximális szállító kapacitás : 10 kg
Megszakadt a kapcsolat, Gépek egy lenyűgöző sor jellemzője, hogy a futás különösen fenntartása vezeték gép könnyebb, mint a többi. Mint vezető EDM technológiával, az általunk kifejlesztett egy teljes körű fogyóeszközök kifejezetten arra tervezték, hogy tartsa működő készülékek az optimális hatékonyságot.
A legjobb az EDM berendezés meg kell, hogy használja a legmegfelelőbb, leginkább következetes, magas színvonalú fogyóeszközök az alkalmazást, majd a gép.
Létrehoztunk egy jó hírnevét területén EDM alkatrészek, kellékek. Ügyfél értékeli ezeket a termékeket a stabil, nagy pontosságú megmunkálást. Mi vagyunk az EDM fogyóeszközök szakember tud támaszkodni.
Lépjen kapcsolatba velünk még Ma!
Hogy a legjobb áron, a legjobb szolgáltatást,kérjük, szíveskedjen
kommunikálni velünk, mielőtt vásárolni a termékeket.
Szállítás : - Kérem figyelmet, hogy a DHL-t megállítani, mint egy vatera piacterén raktár értesítő. Tájékoztatjuk, ha folytatódik. - Ha úgy dönt, e-EMS EMS, a Fedex, UPS, TNT, kérjük, keresse meg a linkek extra szállítási költség a boltban fizetni. Tudassa velünk, ha bármilyen kérdése. Köszönöm. http : //www.aliexpress.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www.aliexpress.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - Ha úgy dönt, CTR-FÖLD PICKUP, kérjük, vegye figyelembe, hogy kell, hogy vegye fel az árut a szállítási ügynök irodájában a város. Kérjük, ellenőrizze velünk, hogy ha van egy iroda a város vagy hol van a legközelebbi irodába, hogy te. - Nem garantee szállítási idő minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a Vámkezelés idő az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan az árut ellenőrizni. - A szállítási költség nem tartalmazza a behozatali vámok, adók, valamint a további díjak távoli területeken, valamint mások. - Kérem, legyen szíves megjegyezte, hogy a vásárlók vagy a felelős minden, vám, díjak, közvetítői díjak, adók, valamint a további díjak behozatalát az országba, ha van ilyen. A további díjakat lehet gyűjteni, ha a szállítás. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást. - Kérem, vegye figyelembe, hogy a szállítási orosz CTR-FÖLD PICKUP, a hajózás ára frissült vámmal, a Vámot.

Alapvető tulajdonságok

Kioldási mód:
kézi
Modell Száma:
EPT-705-100
Típus:
edm satu

Ezzel a termékkel is vásárolnak.