• Friss
  • -5 %
KARBURÁTOR 640048B A TECUMSEH HSK40 HSK50 HSSK40 HSK50 HSSK50 HS50 LH195SP LH195SA OLCSÓ HÓ FÚVÓK 640084

KARBURÁTOR 640048B A TECUMSEH HSK40 HSK50 HSSK40 HSK50 HSSK50 HS50 LH195SP LH195SA OLCSÓ HÓ FÚVÓK 640084

HUF 10687.00
HUF 11248.20

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


KARBURÁTOR ASY ÚJ STÍLUS TECUMSEH MODELLEK HS50 HSK50 HSK40 HSSK40 HSSK50 LH195 SA/SP & TÖBB INGYENES SZÁLLÍTÁS OLCSÓ HÓ FÚVÓK SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ REP. #640048 A 640048 B 640048
A BENZIN KIS MOTOR ALKATRÉSZEK& KIEGÉSZÍTŐK
JÓ MINŐSÉGŰ UTÁNGYÁRTOTT CSEREALKATRÉSZ
ÚJ - KARBURÁTOR KOMPL -ÚJ STÍLUSBAN
EZ A LISTA ELEM EGY ÚJ AFTERMARKT KARBURÁTOR KOMPL (ÚJ STÍLUS ) A TECUMSEH MOTOR/MOTOS.
FŐBB JELLEMZŐK &MŰSZAKI ADATOK :
TELJESEN ÚJ , ÚJ STÍLUS
ÁRAMFORRÁS TÍPUSA : GÁZ MEGHAJTÁSÚ
ALKALMAZÁSOK :
ILLIK TECUMSEH MODELL(EK) HS50 HSK50 HSK40 HSSK40 HSSK50 LH195 SP LH195 SA & TÖBB MOTOR/MOTOR
KERESZT REFE , . Rence-szel :
HELYÉBE LÉP A KÖVETKEZŐ OEM RÉSZ#(OK) :
OEM RÉSZ SZÁMA

TECUMSEH 640048 A 640048 B 640048
-
PACKEAGE TARTALMAZZA :
1 X KARBURÁTOR KOMPL
A KÉPEK TÖBBET MOND, AKKOR TUDJUK ,MIT LÁTSZ, MIT FOG KAPNI ,KÉRJÜK, GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY ELFÉR A MOTORT, MIELŐTT VESZEL RAJTA.
SZÁLLÍTÁSI ADATOK A HAJÓ WORDWIDE,KIVÉVE, APO/FPO ELEMEK SZÁLLÍTOTT A KÍNAI HASZNÁLATA REGISZTRÁLT AIR MAIL,ELÉRI A LEGTÖBB ORSZÁGBAN BELÜL 15 25 MUNKANAP A SZÁLLÍTÁSI IDŐ FÜGG A RENDELTETÉSI HELY, ILLETVE MÁS TÉNYEZŐK, LEHET, HOGY AKÁR 30 MUNKANAPON BELÜL
FIZETÉSI RÉSZLETEK ELFOGADJUK LETÉTI ITT.MINDEN HITELKÁRTYÁT VAGY ACCEPTE KERESZTÜL, BIZTONSÁGOS FIZETÉS A LETÉTI AZONNALI LETÉTI FIZETÉS A PREFERÁLT FIZETÉSI,MI SZÍVESEN FOGADJA WESTER UNIÓ.KÉRJÜK, LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK, HA SZÜKSÉGE VAN EGY MÁSIK FIZETÉSI MÓDOT . KÉRJÜK, VEGYE AZONNAL KERESZTÜL.A LETÉTI RENDSZER BEFEJEZNI A TRANZAKCIÓT A LEGGYORSABB SZÁLLÍTÁSI MINT EZ SAFTE EGYSZERŰ MÓDSZER. AKKOR A HAJÓ A PARANCSOT, AMINT A FIZETÉSI TÖRLŐDIK.
JÓTÁLLÁSI, GARANCIÁLIS 12 HÓNAP GARANCIA . VÁSÁROLJON BIZALOMMAL! HA NEM ELÉGEDETT, AMIKOR MEGKAPJA A TERMÉKET.KÉRLEK, ADD VISSZA, 14 NAPON BELÜL CSERE, VAGY A PÉNZ VISSZA. DE AKKOR KÉRJÜK LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, MIELŐTT VISSZA. HA A TÉTEL HIBÁS, 3 HÓNAP ALATT , KÜLDÜNK ÖNNEK EGY CSERE NÉLKÜL EXRA TÖLTŐ, VAGY AJÁNLATOT VISSZATÉRÍTÉS UTÁN VEVŐ A HIBÁS ELEMET. HA A TÉTEL HIBÁS UTÁN 3 HÓNAPPAL,AKKOR IS KÜLDJE VISSZA NEKÜNK. KÜLDÜNK ÖNNEK EGY ÚJAT, MIUTÁN MEGKAPTA A HIBÁS ELEMET.DE MEG KELL FIZETNI AZ EXTRA SZÁLLÍTÁSI DÍJAT.
VISSZATÉRÉSI POLITIKA ELFOGADJUK VISSZATÉR/EXCHANG . AZT AKARJUK, HOGY BOLDOG LEGYEN A VÁSÁRLÁS.MI LESZ, HOGY MINDEN ÉSSZERŰ ERŐFESZÍTÉST MEGTESZ ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY JAVÍTSA KI A HIBÁKAT A REND .. HA A RENDELÉS ÉRKEZIK SÉRÜLT VAGY ELEM(EK), AMELY MEGTALÁLHATÓ A HIBÁS ,AKKOR ÉRTESÍTENIE KELL MINKET KÖVETŐ 3 MUNKANAPON BELÜL SZÁMLÁT. TÉTEL(EK) SZÁLLÍTJÁK VISSZA A VÁSÁRLÓ ÁLTAL UTÁN ADOTT FÉNYKÉPES BIZONYÍTÉK E-MAILBEN.ÁRU VISSZA LEHET KÜLDENI NÉGY HÉTEN BELÜL A VÁSÁRLÁS. TÉTEL(EK) VISSZA KELL KÜLDENI AZ ÚJ, UN-HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN, AZ EREDETI CSOMAGOLÁSBAN TÁROLANDÓ, KOMPLETT CSOMAGOLÁSI ANYAGOK, DOKUMENTUMOK, STB. ELEM(EK), AMELY MÁR LEÁLLT ,VAGY NEM AZ ÚJ FELTÉTELT NEM FOGADJA EL. HA CSAK BOLDOGTALAN AZZAL A FELTÉTELLEL, HOGY AZ ELEM(EK), VAGY MEGGONDOLJA MAGÁT RÓLA.EGYSZERŰEN CSAK KÜLDJE VISSZA SZÁMÍTOTT 7 NAPON BELÜL AZ ÁTVEVŐ AZ IDŐ NEKÜNK VAGY KÜLDJÖN EGY, VAGY KÜLDJÖN EGY MÁSIKAT, VAGY A VISSZATÉRÍTÉS. MINDEN VISSZATÉR FELTÉTELE, HOGY A 20% - OT ÚJRA HARISNYA DÍJ.EZ A DÍJ FEDEZI A HITELKÁRTYA FELDOLGOZÁSI KÖLTSÉGEK, VALAMINT A KÖLTSÉGEK VISSZATÉRŐ ELEMEKET A LELTÁR.SZÁLLÍTÁSI DÍJ NEM VISSZATÉRÍTHETŐ. AKKOR KÉRJÜK LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN A VISSZATÉRÉSI POLITIKA .
MÁSOK VAGYUNK, NEM REPONSIBLE MINDEN VÁM VAGY BEHOZATALI ADÓ. HAGYJUK POZITÍV VISSZAJELZÉST, MIUTÁN MEGKAPTA A FIZETÉST,AKKOR KÉRJÜK LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, HA NEM ELÉGEDETT A TÉTEL UTÁN KAPJA MEG. MINDEN E-MAILT VAGY ÜZENETET LESZ A VÁLASZ, 1 MUNKANAPON BELÜL. HA NEM KAPJA MEG A VÁLASZT ,KÉRJÜK, KÜLDJE EL ÚJRA A E-MAILBEN VÁLASZOLUNK, AMINT LEHETSÉGES. KOMOLY VEVŐ CSAK! KÉREM TEGYEN AJÁNLATOT CSAK AKKOR, HA ELFOGADJA A FELTÉTELEKET. MI NAGYKERESKEDELMI, KÉRJÜK, LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK TOVÁBBI NAGYKERESKEDELMI ÁRA AKKOR NEM DISPPOINT NEKED ! HA NEM TALÁLTA MEG AMIT KERES,KÉRJÜK LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK E-MAILBEN VAGY AZ ÜZENET A VATERA PIACTERÉN,,LEHET, HOGY VAN, VAGY LEHET SZEREZNI .
HA BÁRMILYEN KÉRDÉSE VAN,KÉRJÜK, ÍRJON NEKÜNK, VAGY, VAGY HAGYJON ÜZENETET A VATERA PIACTERÉN MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR AKAR.
KÖSZÖNJÜK!

Alapvető tulajdonságok

Modell Száma:
640084B HSK40 HSK50
Típus:
kerti szerszám alkatrészek
Származási hely:
Kína
áramforrás típusa:
GÁZÜZEMŰ

Ezzel a termékkel is vásárolnak.