• Friss
Vezeték nélküli Sztereó FM Rádió Vevő Modul NYÁK DIY Elektronikus Készletek 76MHz-108MHz

Vezeték nélküli Sztereó FM Rádió Vevő Modul NYÁK DIY Elektronikus Készletek 76MHz-108MHz

HUF 537.30

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

Kit Célja :
1, Suite különböző elektronikus alkatrészek : több elektronikus alkatrészek, ellenállások, kondenzátorok, induktor, diódák, integrált áramkörök, fejhallgató jack, gombok, stb. sokféle alapvető részből áll.
2, a tanulás elektronika.
3, gyakorlati képessége.
4, különösen alkalmas epoxi PCB hegesztés diákok használja ahelyett, hogy általános használatra a papír alapú testület!
Frekvencia tartomány : FM 76-108 MHz
Előnyei :
Elektronikus rajongó vagy elektronikus gyártása elektronikus tanuló osztályok, különösen, hogy optimalizálja a megállapodás az elemek szerint a kezdő, ez a csomag könnyű gyártani, majd telepítse a nagy siker arány! Mint már használják sok iskolában, tehát tudjuk, hogy a teljesítményét. Ez a készlet nem csak hegesztési közgyűlés, valamint állítsa be a saját kezét, majd a tekercselt tekercs, több móka, ez jobb, mint a másik, egyszerűen összeszerelési készlet. A fő előnye, hogy a fülhallgató használata is figyelembe veszi a tanuló's osztályteremben zaj!
Funkciók használata :
FM-rádió program egy gazdag, jó a hangminőség, stb.Az egész indítson saját FM rádió. A készlet FM scan rádiós zseb számítógépek speciális blokkok, 16 pólusú, kettős lapos csomag, az üzemi feszültség 1,8-3,6 V, az áramkör tartalmaz egy FM-rádióvevő antenna a a frekvencia tettes kimenet audio jelek mind a funkciók, ez is a keresés tuning áramkör a jelet érzékelő áramkör, néma áramkör, tömörítés frekvencia offset a frekvencia-zárt hurok FLL áramkör. HA gyakorisága az áramkör célja, hogy 70 KHZ, perifériás áramkörök nélkül köztes frekvencia transzformátor, ahol a frekvencia által kiválasztott belső RC áramkör, HA a szűrő teljes. Légi jármű, például egy digitális rádió tuner, amely elektromos tuning gombok (KERESÉS +, KÉRJEN-), amellett, hogy a hangerőszabályzó gombok (VOL +, VOL-) meg a power gombot (PW). Miután az áramkör van kapcsolva, nyomja meg a power gombot, a circuit elkezd dolgozni, nyomja meg a KERESÉS + keresni a magas frekvenciájú, vagy low-end nyomja meg a SEEK - rádió frekvencia keresés, automatikus keresése rádiójelek, tuning automatikusan leáll, majd kattintson a Keresés gombra, ha Az áramkör továbbra is rádióállomások keresése. Frekvencia tartomány 76-108 MHZ. Mindkét kap Egyetemes FM FM állomást kapott az iskola a campus rádióban.
Hegesztési sorrend
Első hegesztés SMT alkatrészek, akkor : 1.ellenállás 2.Tekercs 3.kondenzátor 4.dióda 5.gombok 6.fejhallgató jack kapcsoló gomb.
Elektronikus készlet (komplett tartalék alkatrészek) az elektronikus rajongók össze magukat, tanulmány, elektronikai ismeretek, tapasztalatok gyakorlati szórakozni, élvezni a jó siker.
Kit részletek (tervrajz, áramköri rajz, alkatrészek lista, áramkör működik leírt összeszerelés lépésre, hibakeresési utasítások, stb.).Ha kell,el tudom küldeni e-mailben.
A Csomag Tartalma
100% Vadonatúj (Magas Minőség)
1x Wireless Sztereó FM Rádió Vevő Modul NYÁK DIY Elektronikus Készletek 76 MHz-108 MHz

Alapvető tulajdonságok

Márka Név:
BINFUL
is_customized:
Yes
Kompatibilis Márka/Modell:
Egyik sem

Ezzel a termékkel is vásárolnak.