• Friss
LM3886 BTL 2.0 csatornás erősítő tábla/2*100W pre /Szakaszban erősítő igazgatóság/A C1237 BTL hangszóró védelmi áramkör

LM3886 BTL 2.0 csatornás erősítő tábla/2*100W pre /Szakaszban erősítő igazgatóság/A C1237 BTL hangszóró védelmi áramkör

HUF 12541.50

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


LM3886 BTL 2.0 pure power amp igazgatóság
Termék Leírás
LM3886 Amerikai National Semiconductor ( NS ) EGY rangos , nagy teljesítményű audio erősítő integrált áramkör , a maximális kimeneti teljesítménye 68 W , Pontos, élénk hangok , zajok, valamint a torzítás elég alacsony , a védelmi funkció tökéletes, stabil teljesítményt. LM3886 Egyszer elindult, hogy kritikákat , gyorsan vált, nagy, közepes teljesítményű hi-fi, Illetve magas minőségű audio erősítő beállított aktív monitor erősítő áramkör . Ez a két IC nem audiophiles tudom , mindenki ismeri ; annak ellenére, hogy a gyors fejlődés audio technológia az elmúlt években , de két IC teljesítmény , kiváló hangminőség , jó , még mindig széles körben használt, tartós. Amerikai híres audio gyártók Lok Lam LM3886 Drága, hogy felerősítse a keménymag , azt mondhatjuk, LM3886 Minden audiophiles fog játszani, de gyakran játszanak audio erősítő IC Egyet .
Az erősítő testület teljesítmény 2 x 100 W Dual-channel első szakaszban erősítő testület .
Termék Részletek
Minden összetevője ezt a terméket eredeti , tiszta, szerény minőségű ; a kiváló minőségű eredeti részek , nem csak a minőség, a biztonság garantált, hosszú élettartam, ami ennél is fontosabb, hogy a tényleges teljesítmény a tervezési célok egy erős garancia. Törekvés a legjobb minőség a következetes célunk, étterem .
n az eredeti LM3886 TF .
n Első bemeneti kapacitás használata CBB Felső kapacitás 4.7 UF , Elektrolitikus kondenzátorok használt Tajvan márka jelek a fő hurok , a fő szűrő kondenzátor segítségével Az arany NOVER Audio-specifikus kondenzátor Kapacitása 2 × 10000 UF , A hazai 25 A felett lapos híd-egyenirányító , biztosítani erős támogatása folyamatos teljesítmény .
n Ellenállás kiválasztása gyűrű fém ellenállás , a fő áramkört alkalmaz, pontosság : ± 1% A gyűrűk fémréteg ellenállás, ellenőrizze, hogy a gép jó jel-zaj arány .
n PCB-1,6 mm vastag lap segítségével kétoldalas , 2.0 oz réz vastagság , HASL egész folyamat annak biztosítására, hogy a méret a jelenlegi keresztül a jó teljesítmény . PCB -osztályú minőség .
n a Jelenleg fejlett C1237 BTL Akusztikus shock védelem, DC kimenet hangszóró védelmi áramkör, hatékonyan megszünteti nyitott , leállt , Hogy a hangszórók biztonságosabb.
n A testület használ BTL Mód kimeneti , mert a párhuzamos BTL kimeneti feszültség magasabb, mint ha ugyanazt az időt, 8 ohm BTL hangszóró majd kétszer akkora, mint a párhuzamos kimenő teljesítmény ! Mivel 3886 , csak egyetlen kimeneti teljesítmény 50 W, 50 W sok 3886 rajongók ezt az erőt, nem felel meg az igényeinek, Ezért a dob a nagy teljesítményű 3886 2.0 Különleges lemez !
Az egész áramkör nyom elrendezés nagyon szigorú, ésszerű, teljes PCB Nyomok segítségével egy kis gyógyszert. Az erősítő tábla stabil, megbízható kimeneti teljesítmény ; gyönyörű, lágy hang , nyitott hang terén . Dimenziós értelme az erős , nagy teljesítményű, alacsony frekvenciájú hang, nyugodt , nagyon jó jel-zaj arány , széles dinamikus tartomány ; részletek, világos, kiváló tranziens válasz , játék mindenféle zenét voltak a vízen, a családi környezet, nagyon jó lejátszási teljesítmény .
NYÁK Méret : 180 MM * 80 MM
Tápfeszültség : AC dupla 20 V-26 V , Javasolt két 24 V/200 Watt vagy több
Kimenő teljesítmény : 100 W * 2
Hangszóró Impedancia : 6 - 8 Ohm
A vásárlók kell olvasni :
1 Mi minden eladott áruk online, vagy jobb minőségű termékek , van egy kis javítás, de ha a helyzet úgy tűnik, utómunka , a vevő felelős a postaköltséget kell küldeni , felelősek vagyunk küldeni önnek, a postaköltséget, három hónapon belül befejeztük a cserét a javítás elemek egy napon belül, az áruk átvételét követően / 24 óra . Bementünk a termékek értékesítése a tuning után a normál szállítás . ( IC éget garancia nem vonatkozik , kérjük, vegye figyelembe a vezetékek )

Alapvető tulajdonságok

Modell Száma:
LM3886
Csomag:
Igen
Márka Név:
kaolanhon
Csatornák:
2 (2.0)
Maximális Teljesítmény Csatornánként:
100W
is_customized:
Yes
Típus:
Szakmai Erősítő

Ezzel a termékkel is vásárolnak.