• Friss
LM3886 (1 +2) láz erősítő testület ( Különleges )

LM3886 (1 +2) láz erősítő testület ( Különleges )

HUF 5934.60

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


LM3886 (1 +2) láz erősítő igazgatóság
Az erősítő testület által a kilátás, elektronikával, gyári
Termék Leírás
Az amerikai National Semiconductor LM3886 (NS) egy rangos , nagy teljesítményű audio erősítő integrált áramkör , a maximális kimeneti áram 68 W, pontos, élénk hangok , zajok, valamint a torzítás elég alacsony , a védelmi funkció tökéletes, stabil teljesítményt. LM3886 egyszer elindított nagy sikert aratott , hamar lett nagy, közepes teljesítményű HIFI audió Erősítő vagy motoros monitorok hűség erősítő áramkör konfiguráció. Ez lehet leírni, mint két IC audiophiles nem csoda , mindenki ismeri ; annak ellenére, hogy a gyors fejlődés audio technológia az elmúlt években , de a két IC miatt a teljesítmény , kiváló hangminőség , jó , még mindig széles körben használt, tartós. Lin híres Amerikai zenét audio gyártók kell bővíteni a lényege az LM3886 drága crew , lehet mondani, hogy egy LM3886 audio erősítő IC minden audiofil fog játszani, játszani gyakran .
Termék Részletek
Minden összetevője ezt a terméket eredeti , tiszta, szerény minőségű ; a kiváló minőségű eredeti részek , nem csak a minőség, a biztonság garantált, hosszú élettartam, ami ennél is fontosabb, hogy a tényleges teljesítmény a tervezési célok egy erős garancia. Törekvés a legjobb minőség a következetes célunk, étterem .
n az eredeti LM3886 ( szétszedni IC).
n Top segítségével WIMA kondenzátor kondenzátor csatlakozó 2.2 UF, elektrolitikus kondenzátorok használt Tajvan márka jelek a fő hurok , A fő szűrő kondenzátor segítségével kapacitás 1 0000 UF * 4 , Segítségével a hazai 8 A felett Lapos híd-egyenirányító , biztosítani erős támogatása folyamatos teljesítmény .
n Ellenállás kiválasztása gyűrű fém ellenállás , a fő áramkört alkalmaz, pontosság : ± 1% A gyűrűk fémréteg ellenállás, ellenőrizze, hogy a gép jó jel-zaj arány .
n PCB Segítségével 1,6 mm Vastag Kétoldalas Lemez, 2.0 oz réz vastagság , HASL egész folyamat annak biztosítására, hogy a méret a jelenlegi keresztül a jó teljesítmény . PCB -osztályú minőség .
Az LM3886 használja az erősítő, illetve erősítő testület split design , erősítő minden csatorna egy részét a tanács minden tábla tartalmaz egy erősítő testület panelek két mono ( 1 +2 )
Feszültség : 28 V-0-28 V
Teljesítmény : 7.2 * 8,9 CM
Erősítő tábla : 3.3 * 5,5 CM
A vásárlók kell olvasni
1 . A termék átvételét ( a számolás átvételének a napja ) nem teljesülnek, akkor vissza három napon belül , szállítási vásárlók felelős a megjelenése egy teljes termék nem helyettesíti alkatrészek, vagy nem tér vissza
2 Mi minden eladott áruk online, vagy jobb minőségű termékek , van egy kis javítás, de ha a helyzet úgy tűnik, utómunka , a vevő felelős a postaköltséget kell küldeni , felelősek vagyunk küldeni önnek, a postaköltséget, három hónapon belül befejeztük a cserét a javítás elemek egy napon belül, az áruk átvételét követően / 24 óra . Bementünk a termékek értékesítése a tuning után a normál szállítás.
( Mert minden termékünk sorozatban gyártott , az ár egy nagy előnye, kérem, legyen nyugodt vásárlás )

Alapvető tulajdonságok

Modell Száma:
LM3886
Csomag:
Igen
Márka Név:
kaolanhon
Maximális Teljesítmény Csatornánként:
10W
Csatornák:
2 (2.0)
is_customized:
Yes
Típus:
Szakmai Erősítő

Ezzel a termékkel is vásárolnak.