• Friss
YDA138-E 12V 3A 2*15W 2.0 csatornás digitális erősítő igazgatóság

YDA138-E 12V 3A 2*15W 2.0 csatornás digitális erősítő igazgatóság

HUF 2905.20

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


Yamaha digitális erősítő igazgatóság
Termék leírás :
YAMAHA YDA138-E digitális erősítő chip, működési feszültség tartomány : 8.5-14v, kimeneti teljesítmény : 10 Wx2 (8 ohm), vagy 15 Wx2 (4 Euro ) .
PCB Segítségével 1,6 mm Vastag Kétoldalas Lemez, 2.0 oz réz vastagság , HASL egész folyamat annak biztosítására, hogy a méret a jelenlegi keresztül a jó teljesítmény Az általános elrendezés a tiszta, értelmes , gyönyörű. Hangja édes, nagyon alkalmas PC erősítők. Alkatrész kiválasztása : YAMAHA YDA138-E új, eredeti digitális erősítő chip, chip ellenállások, chip kondenzátorok, SMD teljesítmény induktorok termelési egységek , minden összetevők teljesen új, eredeti , minőségbiztosítás. A készülék használ, 12 V DC tápegység, aktuális 3 A felett.
Méret : 8,5 * 6.6 CM Megjegyzés : a Digitális erősítő tábla segítségével egy DC feszültség 12 V (DC12 V) Vásárlók kell olvasni
1 . A termék átvételét ( a számolás átvételének a napja ) nem teljesülnek, akkor vissza három napon belül , szállítási vásárlók felelős a megjelenése egy teljes termék nem helyettesíti alkatrészek, vagy nem tér vissza
2 Mi minden eladott áruk online, vagy jobb minőségű termékek , van egy kis javítás, de ha a helyzet úgy tűnik, utómunka , a vevő felelős a postaköltséget kell küldeni , felelősek vagyunk küldeni önnek, a postaköltséget, három hónapon belül befejeztük a cserét a javítás elemek egy napon belül, az áruk átvételét követően / 24 óra . Bementünk a termékek értékesítése a tuning után a normál szállítás.

Alapvető tulajdonságok

Csomag:
Igen
Márka Név:
kaolanhon
Maximális Teljesítmény Csatornánként:
10W
Csatornák:
2 (2.0)
Modell Száma:
YDA138-E
is_customized:
Yes
Típus:
Szakmai Erősítő

Ezzel a termékkel is vásárolnak.