• Friss
  • -5 %
HiFi hangminőség lossless music player 6J1 cső jel puffer előtti erősítő haza Autó veszteségmentes játékos zhilai p5

HiFi hangminőség lossless music player 6J1 cső jel puffer előtti erősítő haza Autó veszteségmentes játékos zhilai p5

HUF 14107.00
HUF 14850.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

zhilai P5 USB SD lossless music player 6 J1 cső jel puffer preamplifier hang, meleg, Széles pályán Autó haza veszteségmentes player
HILAI P5 (haza. Autó) multi-function elektronikus cső gép változata veszteségmentes zenelejátszó, a mag chip segítségével SP3306 AL audio dekóder chip, Lehet játszani, APE, FLAC, így egy sor, mainstream zenei formátum veszteségmentes, hangminőség elérése érdekében láz szint CD szinten, az igazi veszteségmentes hang minőség, akkor USB bemenet, SD-kártya bemenet, RCA analóg bemenő jel, egy sor analóg RCA kimeneti jel. Preamplifier része a klasszikus 6 J1 cső áramkör, a tervezési folyamat, sokszor, hogy optimalizálja a sort, s végül, hogy nagyon vákuum cső, a hang, hang, meleg, Széles pályán. Így az audio berendezés azonnal változtatni a vákuum cső tele hang, hatékonyan csökkenti a digitális íze, fokozza az értelemben, nehéz, telepresence, a kifejezés, a hang terén nagyon jó.Használjon jó minőségű NEC relé bekapcsolási automata áramkör védelem. Fogalmazás : - Audio jel bemenet végét csatlakoztassa a számítógép, CD, telefon másik játékos veszteségmentes audio . - A kimeneti végét csatlakoztassa a digitális erősítők, aktív multimédia audió eszközök. - A magas and bass funkció beállítása. - Miután a P5 csatlakozik az audio készülék, a boot : kapcsolja be a P5,akkor erősítő vagy az audio eszköz. - Ez a Lossless music player előerősítés, nem teljesítmény erősítő. Szüksége van, hogy csatlakozik az erősítőhöz, vagy aktív audio eszközök. - Arany-bevonatú a bemeneti-kimeneti csatlakozók - 6 J1 szelep csövet - Nem a háttérzaj műszaki adatok : Lossless music player : támogatja az USB U merevlemez, SD kártya kell játszani a veszteségmentes zene. Maximális támogatása 32 GB eszközök - Audio bemenet : RCA bemenet * 1 csoport - Audio kimenet : RCA kimenet * 1 csoport - Teljesítmény DC bemenet : 12 V bemenet - Alumínium shell, CNC feldolgozás - Lézer faragás karaktereket. - Szín : Ezüst/Fekete -P5 méret hivatkozás : 15 * 10 széles * 7 CM magas -Megjegyzés : (magasság mért cső magasság) Csomag lista : - 1 x Digitális Audio Előerősítés - 1 x hálózati Adapter - 2 x Cső 1 X távirányító Megjegyzés : A cső törékeny, amikor telepíti a cső, kérjük, próbálja lassú függőleges csatlakozó csövet, hogy ne érjen a lyuk körül az alumínium shell. Cső repedés vagy szivárgás nem használható! Ha szüksége van tartalék cső, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, hogy módosítsa a termék ára, egy cső 5 dollár.
Ha veszel több mennyiség, Kérjük lépjen kapcsolatba velünk. vásárlás több részből áll. használják a "kosárba" mi lesz, hogy a kedvezmény az ön számára. Szállítási & szolgáltatási feltételek Minden tétel szállítása a nemzetközi air mail. A Megrendelések több mint $ 50 által küldött regisztrált air mail. A rendelés több mint $ 100 küldjük a Futárt szerint a helyzet. Általában alapján a fizetési meghagyás szállítási sorrendben, illetve kezelni a szállítási kell, 1-3 munkanap. Szállítási idő a legtöbb országban 7. 22 munkanapon belül. Szállítási idő hosszabb lehet, ha a vámhatóság ellenőrzi, hogy az ön érdekében. (Speciális eset miatt félúton szállítási késedelem áruk szállítási késedelem, kérjük, legyen türelemmel) Több, mint hét nap az áruk átvételének megállapítjuk, hogy kap normális sértetlen áru, (fogadó több, mint 7 nap, csak akkor tudjuk biztosítani karbantartási szolgáltatások. Szállítás áruszállítás által fizetett a vevő, akkor az ön számára ingyenes javítási szolgáltatás) elfogadjuk a termék visszaküldése 7 napon belül. Vissza Áruszállító lesz eladó felelőssége, ha minőségi probléma, vagy egy termék, mint a nem leírt, ellenkező esetben a vevő viseli az vissza áruszállítási, valamint a visszatérítés nem engedélyezett (Ha visszaküldi a terméket, kérjük tartsa az eredeti csomagolásban) az Összes tétel Jön Alap 3 Hónap Eladók óriás, ha a tétel hibás a 3 Hónap, ajánlunk helyettesítő withour extra Töltő (o szállítási költség) Után megkapjuk a hibás elemet. Ha a tétel Hibás után 3 Hónap, a Vásárlók még küldje vissza, majd lépjen kapcsolatba a beszállítók, vagy a Manufaktúra az óriás. A vásárlók vette Kell fizetni a Szállítási díjat küldje el újra a kicserélt elem. tarifák Fizetett vám, vám, hogy országában a felelősséget. Visszajelzés & kommunikáció alapvetően a 24 órás online ügyfélszolgálat majd türelmesen válaszolni! Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos, kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, MIELŐTT adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát. Lehetetlen, hogy olyan problémákat, ha nem tudunk róluk!

Alapvető tulajdonságok

szín:
Ezüst, Fekete
Csomag:
Igen
Modell Száma:
P5
Márka Név:
ZHILAI
Maximális Teljesítmény Csatornánként:
10W
Csatornák:
2 (2.0)

Ezzel a termékkel is vásárolnak.