• Friss
  • -8 %
DIY projektor Téglalap Fresnel Lencse 400*300 mm-es Gyújtótávolság 600mm Thicknes 2MM Vonalak a 0,4 mm Sík zoom koncentrált lencse

DIY projektor Téglalap Fresnel Lencse 400*300 mm-es Gyújtótávolság 600mm Thicknes 2MM Vonalak a 0,4 mm Sík zoom koncentrált lencse

HUF 6955.00
HUF 7560.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


Termék Leírás :
Termék
Fresnel kondenzátor
Megjelenés
Téglalap
Méret
400*300 mm-es
Vastagság
2 MM
Anyag
PMMA
Gyújtótávolság
600 MM
Vonalak
0,4 MM
Optikai fényáteresztő képessége
92%
Alkalmas DIY projektor, A gép nagyító, A nap koncentrált.
Különböző típusú lencséket használnak a különböző productsm,ha kell
nekik kérjük, chat minket bármikor!
_________A Fontos magyarázat :
Ha meg szeretné vásárolni a Fresnel Lencse DIY az egyszerű projektor,ha vásárlás előtt kérjük, olvassa el a Magyarázatot : ).
Ha a reményt, amikor DIY az egyszerű projektor, hogy van egy Szakmai projektor, vagy remélem, hogy a vetítés hatása, mint a Szakmai projetor ,kérjük, olvassa el a következő szavakat :
Ha használt a Fresnel Lencse vagy a nagyító a DIY az egyszerű projektor, hogy az árut csak bizonyítani a vetítés elv,néha köszönhető, hogy a fényerő a Mobil telefon, valamint egy másik tényező, hogy amikor DIY nem a Szakmai vetítés hatás,a jelenség normális,mert a fényerő a Szakmai projektor 200~300 Watt,de a mobil telefon csak több száz milliwatts,Remélem megértése az oka a szakadékot, a DIY, valamint a Szakmai projektor.
_________Egy Személy esett olyan furcsa, hogy Mi az, Mielőtt után Fresnel Lencse?
Az építkezés minden Objektív gép Előtt, illetve után Fresnel Lencse lehet eladni a piacon,ez lehet a tökéletes korrekciós, illetve nagyított hatása kép.
De egy mobil telefon, vagy PAD vagy egy LCD panel támogatja az egységes Fresnel Lencse, így kiválaszthatja, egyedül.
__________Megjegyzés :
A helyszín az Előtt Fresnel Lencse van :
Közel van a fényképezőgéphez telepített között a lencse meg az LCD képernyőn.
A helyszín az Után Fresnel Lencse : Ez Telepített között az izzó, illetve az LCD-panel.
__________A barátság tippek :
Ha kell, hagyd, hogy a Fresnel Lencse vált, hogy kisebb vagy fúrás,kérjük oldalán Sima, a felszíni károsodásának Megelőzése érdekében, a Fresnel lencse szakadás,a Trapéz korrekció hatótávolsága nem túl nagy, ami hagyja, hogy a kép járva.
A Fresnel lencse egyszerű bevezetés
Fresnel lencsék öntött precíziós optikai minőségű akril.A felszínen egy Fresnel lencse öntött sok kör alakú,koncentrikus gerincek.Ezek a kör alakú borda adni a Fresnel lencse egy cikk-cakk vagy fűrészfog keresztmetszet.Minden fűrészfog létrehoz egy apró prizma.Fresnel lencsék közötti kompromisszum a hatékonyság, valamint a képminőség.Magas groove sűrűség lehetővé teszi, hogy magasabb minőségű képeket.míg az alacsony groove sűrűség hozamok jobb efficiency.By kiválasztják a megfelelő hatáskörök ezek a prizmák,tervezők meghatározhatja a gyújtótávolság, ellenőrző kép minősége.LED-es nagyító, fresnel lencse napenergia, hátsó vetítés fresnel képernyőn,fresnel napenergia concentrator,fresnel nagyító,kamera fresnel reflektorfénybe stb.
Már a 18-ik században (1748), kiderül, hogy a hagyományos energia fénytörés objektív történt, csak a felületet, majd távolítsa el annyira, a középső rész pedig megtartja a felület görbülete, kialakult egy vékony, lapos lencse, még fenntartani a jó energia transzmittancia.
Fresnel lencse alkotnak egy vékony, lapos lencse, a profil néz ki, mint egy fűrészfog alakú, de valójában minden szomszédos penge Szög folyamatosan változik, a Szög a változás érdekében, hogy a fókusz a fény találkozik a szokott helyen.
Osztályozás a Fresnel lencse :
Szerint a hangsúly a különböző alakzatok, osztható pont fókuszálás Fresnel lencse vonal fókusz Fresnel lencse.
Pont fókuszálás Fresnel lencse :
Nézd a frontról, mint egy dart szett, áll egy gyűrű gyűrű koncentrikus körök :
Lineáris Fresnel lencse relatív, hogy a lényeg, a hangsúly szempontjából Fresnel lencse, a pozitív alakja tűnik kioldó, nézd a profil is, a lényeg, hogy megváltoztatja a fűrészfog alakú, ellentétben a lemez Fresnel lencse, lencse fókusz fény alkotnak egy egyenes vonal :
Fresnel lencsék leggyakrabban használt fény összejövetel alkalmazások,mint például kondenzációs rendszerek vagy a kibocsátó/érzékelő beállítások. Fresnel lencsék is használható, mint erősítők, vagy vetítés lencsék.Ez az Objektív is nagy a baj nyomtatott könyvek, folyóiratok,térképek,telefonkönyvek,receptek,stb. Ez tényleg egy nagyszerű, kreatív ajándék, hogy a gyermekek, mint egy játék, illetve idősebb emberek, akiknek szükségük van a vizuális támogatás.
A következő bejelenti alkalmas a vásárlók .
Mielőtt a megrendelését , Kérjük, szánjon egy percet, hogy olvassa el az alábbi rendelet .
Ez segít sokat, hogy az üzleti még könnyen megy simán :
1. Szállítás
A DHL : 2-7 nap
B Szingapúr EMS : 15-45 nap
C Singapore post levegő poszt : 20-60 nap
Ha az országnak nincs szüksége más transzfer küldeni az árut, Kérem, lépjen kapcsolatba velünk, hogy segítsen megoldani a szállítási probléma.
A szabályzat szerint az orosz posta, minden orosz vásárlók kell adnia teljes nevét, hogy volt képes felvenni a csomagot.
Ha orosz ügyfelek, kérjük adja meg a teljes nevét, köszönöm az együttműködést.
2. A jótállási, Illetve értékesítés utáni szolgáltatás
Mi megadjuk az ügyfél a legjobb értékesítés utáni szolgáltatás , Így kínálunk egy év garancia a legtöbb termékünk, valamint műszaki szakmai támogatása .
Ha bármilyen kérdése van a vizsgálat ,kérjük, lépjen kapcsolatba

Alapvető tulajdonságok

Használat:
Optikai
Modell Száma:
400-300-600
Márka Név:
DOUMOO
Gyújtótávolság:
600mm
Anyag:
Műanyag
Forma:
Téglalap alakú
Szerkezet:
1
Átmérő:
400*300 mm-es
MARTIAL:
PMMA
Forma:
Téglalap alakú
is_customized:
Yes
Méret:
400*300mm
Gyújtótávolság:
600mm
Csomagolás:
Karton+hab

Ezzel a termékkel is vásárolnak.