• Friss
Trombitás Modell 01013 1/35 orosz BM-21 Üdvözlégy MRI-Korai műanyag modell készlet

Trombitás Modell 01013 1/35 orosz BM-21 Üdvözlégy MRI-Korai műanyag modell készlet

HUF 9180.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

Trombitás Modell 01013 1/35 orosz BM-21 Üdvözlégy MRI-Korai műanyag modell kit A BM-21-es Grad egy orosz teherautó szerelt 122 mm-es, több rakéta kilövő alakult ki a korai 1960-as években. Több más országban is másolt, vagy fejlett hasonló rendszerek. A BM-21 122 mm-es, több rakétavető (MRL) rendszer lépett szolgálatba a Szovjet Hadsereg 1963-ban pótolni az öregedés 140 mm-es BM-14-es rendszer. Ez áll egy Ural-375 D 6 X6 teherautó alvázra szerelve egy bank 40 dob csövek elhelyezve egy téglalap alakú lehet elfordult a védekezés nélküli taxit.1976-ban, a BM-21-es volt szerelve az újabb Ural-4320 hat-által-hat katonai teherautó.
Méretarány : 1 : 35 Típusa : Statikus Készlet Méret : Hossz : 211mm, Szélesség : 78.5 mm Alkatrészek mennyiség : 370+
Kedves Barátom,
Köszönöm, hogy meglátogatta a bolt! Vonatkozó szállítási, illetve fizetési kell tisztázni, mint az alábbi. Kérjük, olvassa el vásárlás előtt :
1. A szállítás Brazília, megígértük szállítási határidőt követő 90 napon belül által china post air mail vagy Külön-line YW, ha a rendelés nem szállított 90 napon belül, kérjük, nyílt vitát kér visszatérítés azonnal, visszatérítjük a fizetési vissza késedelem nélkül.
2. A szállítás az orosz-Belarusz , javasoljuk, hogy válassza a Posti Finnország olcsóbb szállítási költség, gyors szállítás, megígértük 40 napon belül szállítási határidő által Posti Finnország, ha nem kapja meg a megrendelést követő 40 napon belül által posti finnország, kérem, nyissa ki vitatja, kérheti visszatérítés azonnal, visszatérítjük a fizetési vissza késedelem nélkül.
3. A china post légipostai küldeményt más országokban (kivéve, Brazília), megígértük 60 napon belül szállítási határidő, ha a rendelés nem szállított 60 napon belül, kérjük, nyílt vitát kér visszatérítés azonnal, visszatérítjük a fizetési vissza késedelem nélkül.
4. Az ingyenes szállítási tétel, hogy orosz, Belarusz, küldünk által posti finnország. Ingyenes szállítás Brazília, küldünk által Külön-line YW, ingyenes kiszállítás, hogy Amerikai, akkor a hajó az E-csomag, más országok számára, küldünk által china post air mail.
5. Ha megjelenik a tétel rossz állapotban van, kérjük, írjon nekünk az első helyen, akkor önnek a legjobb megoldást tudjuk.
6. Azt is elfogadja a paypal fizetés, ha van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk tudatjuk önnel, hogy a paypal számla, akkor.
7. Ha elégedett a szolgáltatás, illetve termék, kérem, elég nekünk egy 5 csillagos visszajelzést , a kedvesség támogatása nagyon sokat jelent nekünk!
Köszönöm a figyelmet, remélem, lesz egy nagy bevásárló tapasztalata a bolt!

Alapvető tulajdonságok

Jármű:
Teherautók
Figyelmeztetés:
14+
A nemek közötti:
Unisex
Korosztály:
> 14 éves
Anyag:
Műanyag
Műanyag Típus:
ABS
Típus:
Trcuk
Mérleg:
1
Modell Száma:
RT-406
A téma:
Jármű

Ezzel a termékkel is vásárolnak.