• Friss
  • -10 %
Legújabb 4# Cink Ötvözet Rod Lock / Szekrény Fogantyú Zár Toolbox , iratszekrények stb.(SP-MS303-1)

Legújabb 4 Cink Ötvözet Rod Lock / Szekrény Fogantyú Zár Toolbox , iratszekrények stb.(SP-MS303-1)

HUF 3256.00
HUF 3618.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

Legújabb 4# Cink Ötvözet Rod Lock / Szekrény Fogantyú Zár Toolbox , iratszekrények stb.(SP-MS303-1)
cink ötvözet zár,Rod Lock Panel Szekrény Zár,Szekrény Panel Lock
Emlékeztető :
1. A zárak elsősorban használni a kabinet,toolbox, valamint egyéb eszközök,nem illik a haza ajtót használni.
2. Kérjük, ellenőrizze a zár rajz,erősítsd meg, hogy dimention ruha.
cink ötvözet zár,Rod Lock Panel Szekrény Zár,Szekrény Panel Lock
Fő anyag : 4#,Cink Ötvözet
Felület : Fényes
A funkció használata : el kell fogadni, hogy egy ponton zár ,a két pont, három ponton zár használata. A balra, jobbra opeaning funkció, 90 fokos roatation.
Zár Penge : SP-0009
Kulcs : K1-011
cink ötvözet zár,Rod Lock Panel Szekrény Zár,Szekrény Panel Lock
Fizetés
Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a cím helyes, amíg el. Ez a díj Nem tartalmazza az ÁFA-t/ADÓ díjakat. Az ajánlattevő felelőssége, hogy alaposan elfogadnak bármely import díjakat. Mi nem irányíthat át ezeket a díjakat. De megpróbálok mindent, hogy csökkentse a ÁFA/ADÓ.
Szállítás
1. Szállítási által China Post Air Mail (A G. W. nem több, mint 2 kg).
2.Elem kerül kiszállításra 3 munkanapon belül.(Ünnep engedményes)
3.Nem vagyunk felelősek biztosított csomag elveszett / tétel sérült áthaladó.
4.Megrendelés előtt kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy erősítse meg a kívánt szállítási módot. Általában tart 7-25 üzleti nappal az érkezés által Air Mail .
5.A szállítási idő körül 3-15 munkanap legtöbb országban( Expressz )
6.Néha több lesz, mert a rossz időjárás, elvesztegetett idő a vámkezelési. Ezért kérjük, várjon türelmesen, ha nem érkezik meg a elemet időben. Ha nem kap a cikk harminc napon belül, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba , majd segítek követni.
7.Akkor bejelenti alacsonyabb számlát a vevő egyértelmű.amikor a vevő kérésére a állapítsa meg,pls megjegyzés a rend. Köszönöm.
Értékesítési feltételek 100% - os Elégedettségi Garancia/pénzvisszafizetési Garanciát kínálunk egy 7 napos pénz visszafizetési garancia. Mi kerül vissza minden termék, amely nem teljesen elégedett belül-a 7 napon belül a számla az áruk. Összes visszaküldött termék legyen az új, újra eladható állapotban, valamint tartalmazza az eredeti csomagolás. Minden kézikönyvek, regisztrációs kártya, illetve tartozékok KELL venni. Mi azonnal visszautaljuk a vételárat. NEM kérdés. A HAJÓZÁS NEM TÉRÍTHETŐ VISSZA. ÜGYFÉL FIZETI VISSZA A HAJÓZÁS. Mi nem fizeti vissza a hajózás, sem pedig visszatérítjük promóciós szállítás. Egyszer visszatért elemek kapott hitelt kiadni, hogy az eredeti használt hitelkártya a vásárlás. Kimenő szállítás (beleértve a promóciós szállítás), majd vissza a szállítási költséget nem térítjük vissza.
Visszajelzés Politika fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos számunkra. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapott, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, illetve igyekszünk a legjobb, hogy megoldja a problémát, illetve, hogy elégedett Kérjük, adja meg a pozitív visszajelzéseket

Alapvető tulajdonságok

Méret:
65.5MM
Zár Típusa:
Szekrény Zár
Modell Száma:
SP-MS303-1
DIY Kellékek:
Fémmegmunkálás

Ezzel a termékkel is vásárolnak.