• Friss
STM32F756IG hátlap + core board hálózati, USB, SD, M7-es kernel, a SDRAM

STM32F756IG hátlap + core board hálózati, USB, SD, M7-es kernel, a SDRAM

HUF 35097.30

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


Támogatott emulátor : Ulink2, J. L. I. N. KV9, ST-LINK2.
STM32 F756 IG fejlesztési igazgatóság nehéz debütált, STM32 F756 IGT6 jön a hardveres titkosítás, több mint STM32 F746, DES, TDES, AES (128192256), RGB888 mód, lefelé kompatibilis a RGB565, RGB666, tud-e csatlakozni 4.3 hüvelyk, 7 inch LCD-kijelző,
A példa program, feltéve, hogy a következő tulajdonságokkal rendelkezik :
Operációs rendszer : Free RTOS - V8-as.1.2; freertos.org UCOS-III - V3.04.05; micrium.com/ Fájl rendszer : Fat Fs - R0.10b; elm-chan.org/fsw/ff/00index_e.html Hálózati protokoll stack : Lwip - V1.4.1; savannah.nongnu.org/projects/lwip/ Grafikus könyvtár : STem Win - V5.26; egy új változata C/GUI; STem Win kizárólagos egyéni változata em Win, segger.com/emwin.html USB : STM32 USB-Eszköz Könyvtár - V2.4.0; ST fejlesztése, USB a készülék development kit, a készülék támogatja az AUDIO, a CDC, egyéni ELBÚJT, ELREJTŐZÖTT, MSC, hogy biztosítja a forráskód. STM32 USB Host Könyvtárban - V3.2.0; ST fejlesztési USB a készülék development kit, a fő vezérlő támogatja az AUDIO, a CDC, HID, MSC, MTP, adja meg a forráskód. A példa program van leírva a következőképpen : Hálózat : Lwip-httpserver .. egy példa a Web-Szerver, amely ellenőrzi a LED a fejlesztési tanács, illetve olvassa a HIRDETÉST érték keresztül a web oldal. Lwip - tftpserver - egy TFTP kapcsolódó, az alkalmazásban lehet feltölteni a fájlt az SD kártyát a fejlesztési tanács keresztül TFTP szoftver, vagy töltse le a fájlokat az SD kártyán. Lwip-UDP/TCP - client - egy UDP/TCP kliens programot, nyomja meg a fejlesztési tanács gombot, akkor a jelentés, hogy az UDP/TCP szerver, nyomja meg a gombot. Lwip-UDP/TCP - szerver egy UDP/TCP server programot, hogy az átcsomagolás adatokat az ügyfél által küldött. Lwip - IAP - HTTP valamint a TFTP kapcsolódó program, hogy a frissítések-alkalmazások keresztül, web oldalak, vagy a TFTP szoftvert, majd végrehajtja a network boot loader működését. Free RTOS-Lwip-httpserver-netconn
Free RTOS - Lwip - httpserver - netconn - Web server segítségével a netconn jegyzőkönyv eljárások, operációs rendszer Free RTOS.
Free RTOS - Lwip - httpserver - socket - egy webszerver segítségével socket kommunikációs mód.
Free RTOS - UDP/TCP - echo szerver - netconn - egy netconn protokoll segítségével az echo szerver program, akkor használja az UDP vagy TCP kapcsolat mód, akkor a program küld a kliens adatokat küldött vissza, hogy az átcsomagolás.
USB :
STM32 Cube - USB-HID - egy USB HID osztály programot a készülék, hogy vettem észre, hogy a függvény az egeret, nyomja meg a navigációs gombok a fejlesztési igazgatóság felső a kurzor lehet, illetve a fel, le, bal, majd jobb irányba.
STM32 Cube - USB - Custom HID - egy USB HID egyéni osztály programot a készülék vezérelhető PC szoftver fejlesztési tanács az állam a LED-ki-a kulcs, állítható ellenállás értéke a HIRDETÉS.
STM32 Cube - USB - MSC - USB MSD osztály programot a készülék, akkor a függvény az a felismerés, hogy az USB kártya olvasó, egy adathordozót az SD-kártyára.
STM32 Cube - USB - CDC - USB-eszközről JÁRVÁNYÜGYI osztály program, fejlesztési fórumon keresztül, egy USB-kábel segítségével csatlakoztassa a PC után, hogy egy virtuális soros port eszközök.
STM32 Cube - USB - DFU - USB-eszközről DFU osztály programot lehet használni, hogy az alkalmazás frissítéséhez, a funkció a felismerés, hogy USB-boot loader
STM32 Cube - USB-HID - Host - USB Host controller HID class program, akkor csatlakoztassa az USB-egérrel vagy USB-billentyűzet-egér információ amikor a csatlakoztatott USB-s egér, az állam, a gomb jelenik meg az LCD-képernyőn, csatlakoztassa az USB-billentyűzet is megjelenik az LCD-képernyőn, amikor nyomja meg a karaktereket, a másik a Free RTOS üzemeltetési eljárások lehet elérni ugyanazt a funkciót.
STM32 Cube - USB - MSC - Host - USB MSD osztályú master control program, fejlesztési tanács létrehozhat egy új szöveges fájlt a R lemez, majd keresse meg a fájlt az USB flash meghajtó adatait, amellett a Free RTOS üzemeltetési eljárások lehet elérni ugyanazt a funkciót.
STM32 Cube - USB - AUDIO - Host - USB vezérlő AUDIO class program, csatlakoztassa az USB hangkártya, lehet tárolni az SD-kártyát a wav AUDIO formátumban.
STM32 Cube - USB - Dynamic Switch - Host - a három fent a funkció az USB Host controller program egyesíteni, akkor csatlakoztassa az USB-egér, USB-billentyűzet, U lemez, USB hangkártya.
STM32 Cube - USB - FWupgrade - Host - USB MSD osztály mesterprogram, frissíthető USB-n keresztül alkalmazás megvalósítása USB Host a boot loader.
Fat FS :
Fat Fs RAMDisk - a Fat Fs fájlrendszer használata SDRAM, mint egy merevlemez formázott, hozzon létre egy fájlt nyissuk meg a fájlt, majd írni a fájlt, majd olvassa el a fájlt, zárja be a fájlt a művelet is a Free RTOS operációs rendszer példa, hogy ugyanazt a funkciót.
Fat Fs - u SD - használja a Fat Fs fájl rendszer SD kártya, mint a merevlemez formázott, hozzon létre egy fájlt nyissuk meg a fájlt, majd írni a fájlt, majd olvassa el a fájlt, zárja be a fájlt a művelet is a Free RTOS operációs rendszer példa, hogy ugyanazt a funkciót.
Fat Fs USBDisk - a Fat Fs fájl rendszer segítségével a R lemez, mint a lemez, hogy az a teremtés, a fájlt nyissuk meg a fájlt, majd írni a fájlt, majd olvassa el a fájlt, zárja be a fájlt a művelet is a Free RTOS operációs rendszer példa, hogy ugyanazt a funkciót.
Free RTOS :
Egyszerű létrehozni szálak, időzítő, szemafor, az interrupt service routine küld egy alak, egymást kizáró, sorban, alacsony fogyasztás, s így a hét példák.
GUI :
Em Win - Önálló - a program mutatja a radiális menü, átlátszó párbeszédpanelen ikon nézet, a fa nézetben a lista.

Alapvető tulajdonságok

Szín Neve:
Kék
Elem Típusa:
FM Adó
Márka Név:
MLLSE
Processzor Típusa:
STM32F756IGT6
Maximális frekvencia:
216 MHz
Adatok szélesség:
16 bites 256M Bites SDRAM
LCD képernyő méret:
4.3 inch /7 hüvelyk
Karakterisztikus függvény:
hardveres titkosítás

Ezzel a termékkel is vásárolnak.