• Friss
  • -10 %
Fényes egy -, illetve kétágyas zuhany ajtó görgő (Nylon )

Fényes egy -, illetve kétágyas zuhany ajtó görgő (Nylon )

HUF 1093.00
HUF 1215.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez


szállítás
Akkor a hajó a tételt postai úton légipostai 24 órán belül, általában ez lesz 10~17 munkanap neked. Mivel a hatással a világszerte hóvihar ebben a téli, a post idő, lehet, hogy egy kicsit hosszabb, ha még nem kapott a tétel, hogy időben, pls, várjon türelmesen, egy pár nap múlva lesz. Azt is tudjuk szállítani a tétel keresztül EMS, ha azt szeretnénk, hogy a tétel rövid idő alatt, pls írjon nekünk, akkor önnek az ems szállítási díj az ezt az elemet. MEGJEGYZÉS : okokból a helyi vámhivatal, meg a postán, A posta ideje, hogy OLASZORSZÁG, NÉMETORSZÁG, SPANYOLORSZÁG, MEXIKÓ egy kicsit hosszabb, mint más országokban, általában ez lesz 25~30 munkanapon belül. Az ügyfél a 3 ország lehet várni, paciently, hogy az elem.
rólunk
Vagyunk jó eladó megbízható, amire 5 év eladni tapasztalat.Mi kell örülök, hogy létre üzleti kapcsolat az emberek a világon. Szintén a Parancs üdvözölte, hogy a nagykereskedő.Mi mindent megteszünk a szolgáltatást, a lista egyre több jó legalacsonyabb ár elemek üzletünkben.Mi nagyon örülök, ha sikerül a pozitív visszacsatolás, a rendszer automatikusan hagyni Pozitív visszajelzés után kapunk Pozitív visszajelzéseket. Ha kérdése van, velünk, vagy a elemek, pls, csak küldj e-mailt nekünk, mi meg fogja oldani a problémákat, kérdéseket okozott neked.
lépjen velünk kapcsolatba
Bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba, mi válaszolunk e-mail-ben 1 munkanap. Mi válaszolunk a kérdéseire, e-mailben, kérjük, ellenőrizze az e-mail az összes választ. Továbbá kérjük, beleértve az e-mail cím a kérdéseket keresztül .
A Honlapon is : www.phscywjc.com;
Üdvözöljük honlapunkon
Modell : CY-90125 AB
Anyag : Nylon
Csiga átmérő : ( Hagyományos 22 MM átmérőjű.23 MM. 25 MM)
egy készlet : egy henger, aztán le roller
görgős csapágy
Annak biztosítása érdekében, hogy a kellő időben történő kibocsátása az árut, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a vásárlás előtt! Köszönöm!

Alapvető tulajdonságok

Típus:
Ajtó Görgők
DIY Kellékek:
Elektromos
Modell Száma:
CY-902AB
Átmérő:
22MM 23 MM 25 MM
Származási hely:
Zhejiang, Kína (Kontinens)

Ezzel a termékkel is vásárolnak.